Final de server

Go down

Final de server

Post  TCristi on Mon 14 Nov 2011, 13:29

Buna seara,

Intrucat nu mai sunt multe zile pana se termina serverul si ML ajunge la 100, am zis ca sa ne pregatim din timp, si pe langa cerintele ce vin zilnik pt WW_uri, crop, deff, resurse si altele, am zis sa va propun ceva,

sw_dei@yahoo.ro

La adresa de mai sus, va rog sa trimiteti o poza pt filmuletul de final, vreau sa imi scrieti in mail si numele de joc (coplayer,s.a.m.d.) si daca doriti sa va editati poza cu numele de joc e si mai bine.

Inca nu se stie exact cine si cum se va face filmuletul, dar pt a castiga timp (pt ca e de munca si la filmulet) pana adunam informatiile, incepem de pe acum.

Tot pana la lvl 100 o sa anunt unde vom mai juca si cum , pe un viitor server, bineinteles numai cine doreste sa mai joace cu noi.Echipa din SW, plus cativa dintre liderii din NE si SE, au cazut deacord sa mergem undeva si sa ne distram si pe alte domenii...deci versiunea de joc va fi maxim T3.6 si exclus domeniul .ro(avem destule motive sa fim scarbiti de acest domeniu)

Oricum la adresa de mail de mai sus, puteti da si mail pt informatii si detalii mai multe, dupa terminarea serverului.

O seara frumoasa, si nu uitati de crop/resurse si deff pt WW_uri.

Cristi

_________________

Sign by Danasoft - Get Your Sign

avatar
TCristi
Admin
Admin

Mesaje : 352
Data de inscriere : 2009-09-30
Varsta : 35
Localizare : comf (ddd)

http://alianta-dei.forumz.ro

Back to top Go down

Lvl 100

Post  TCristi on Mon 21 Nov 2011, 07:54

Dragi jucători,

soarele stă să răsară şi muncitorii metropolei Pui de Bong !! continuă să muncească la Minunea Lumii. În jurul orei ??(think)? un muncitor a terminat cea mai mareaţă şi ambiţioasă clădire din istoria Travian, de la decăderea Imperiului Natarilor.

Împreună cu alianţa "DeIForce", "Bong" a fost primul care a terminat construcţia folosind milioane de resurse şi sângele a sute de mii de trupe pentru a o proteja, astfel este desemnat "câştigător în această eră".

În final, "AK-47" a domnit cel mai întins imperiu fiind urmat de "Bong" şi "Zavoianu".

Conducătorul cel mai temut şi respectat a fost "iceps" pe când "Bong" a fost cel mai glorios apărător care a nimicit inamicii la porţile imperiului său.

Noi, Echipa Travian, dorim să vă mulţumim celor care aţi ajuns în acest moment, pentru loialitatea nemarginită şi pentru înţelegerea din momentele în care lucrurile nu au decurs aşa cum trebuie.

Cele mai bune urări, Echipa Travian

_________________

Sign by Danasoft - Get Your Sign

avatar
TCristi
Admin
Admin

Mesaje : 352
Data de inscriere : 2009-09-30
Varsta : 35
Localizare : comf (ddd)

http://alianta-dei.forumz.ro

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum